«Гуманітарний рух» провів «круглий стіл»

24 червня 2016 року, громадська організація «Гуманітарний рух» у рамках проекту «Право на право» за програмою «Підвищення спроможності НДО Центральної і Східної України», яку адмініструє ГО Центр «Тамариск» за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії (National Endowment for Democracy), за результатами проекту «Право на право» провів «круглий стіл» з запрошеними до участі співдружніми організаціями.

У «Круглому столі» прийняли участь представники:

  • ГО «Гуманітарний рух»
  • Обласна організація всеукраїнської незалежної профспілки
  • ГО «Ріка життя»
  • ГО «Ідейна варта»
  • Група громадського спостереження центру громадських свобод «Озон»
  • ГО Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» (в особі директора Тетяни Карельської та члена правління Тетяни Кладієвої)

а також громадські активісти.

На пропозицію розповісти про свою організацію, її успішні проекти, напрямки діяльності та плани на перспективу першою розповіла представник ГО «Ріка життя» – Валентина Проніна. Далі виступили: Юрій Смола (ГО «Гуманітарний рух»), Ігор Горбачов (Обласна незалежна профспілка), Олексій Кузнєцов (ГО «Ідейна варта»), Сергій Мірошник (Група громадського спостереження центру громадських свобод «Озон») та Тетяна Карельська – директор ГО Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск»).

Всі присутні на «круглому столі» в своїх виступах виявили наміри в подальшому співпрацювати та обмінялись контактними даними.

IF

Захід відбувся за адресою м. Дніпро (м. Дніпропетровськ), пр т Яворницького (пр-т Карла Маркса), б. 93 (Будинок Профспілок), к. 278.

AdMIN

Громадська організація «Гуманітарний рух»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *