«Гуманітарний рух» провів семінар

24 червня 2016 року, громадська організація «Гуманітарний рух» у рамках проекту «Право на право» за програмою «Підвищення спроможності НДО Центральної і Східної України», яку адмініструє ГО Центр «Тамариск» за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії (National Endowment for Democracy), провела семінар на тему «Безконфліктне спілкування».

Семінар почався вступним словом керівника проекту «Право на право» Євгена Небогатова (ГО «Гуманітарний рух») , який доповів присутнім про результати діяльності ГО «Гуманітарний рух» за проектом «Право на право», кількісний та якісний аналіз звернень громадян про допомогу та консультування, надав приклади найбільш цікавих випадків. Та наголосив на тому, що і після закінчення проекту, організація планує продовжити діяльність з надання безкоштовної первинної правової допомоги громадянам.

Надалі захід перейшов до семінару «Принципи безконфліктного спілкування», який проводила професійний психолог Валентина Проніна (ГО «Ріка життя»). Семінар пройшов в дружній обстановці, тема семінару зацікавила всіх присутніх, які жваво надавали тренеру запитання та обговорювали конкретні життєві обставини, при яких можна і треба використати психологічні техніки, для уникнення конфліктів між людьми.

Після перерви на каву-брейк

Õ

тренер запропонувала учасникам поетапно розібрати принципи безконфліктного спілкування на практичному прикладі конфліктної ситуації, що може виникати між молодим подружжям, та надала корисні поради як уникати свар та перетворювати негативні почуття в позитивні.

Õ

Загалом у заході прийняли участь 23 особи.

Захід відбувся за адресою м. Дніпро (м. Дніпропетровськ), пр т Яворницького (пр-т Карла Маркса), б. 93 (Будинок Профспілок), к. 278.

AdMIN

Громадська організація «Гуманітарний рух»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *