Представники ГО «Гуманітарний рух» взяли участь у тренінгу «Організаційний розвиток»

8 червня 2016 року у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» у Дніпропетровській області, який реалізується ГО «Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» за підтримки Європейського Союзу відбувся тренінг «Організаційний розвиток».

Під час тренінгу учасники дізналися про основні складові організаційного розвитку організацій, законодавче регулювання діяльності громадських об’єднань і благодійних організацій, легалізацію ініціативних груп, стратегію досягнення організаційної і фінансової сталості, основні засади членства в організації, ролі волонтерів та інше.

День видався дуже насичений. Учасники мали змогу оцінити свій рівень за кожним з напрямків, розповідали свої ситуації, задавали багато питань та, шляхом палких дискусій, знаходили рішення.

Веселі руханки та невеличкий відеоролик допомогли налаштуватися на роботу в групах, де вже більш детально було проаналізовано діяльність організацій на конкретних прикладах.

Захід проводився у м. Дніпро (Дніпропетровськ), в офісі Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» на проспекті Олександра Поля (пр. Кірова).

AdMIN

Громадська організація «Гуманітарний рух»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *